Un bărbat i-a cerut soției peste 800 de euro ca plată după ce a făcut curat în casă: „Am muncit din greu șase ore”

Marc Hatch, proprietarul unei firme de curățenie din Doncaster, Anglia, a devenit subiectul unei povești amuzante pe Facebook după ce i-a cerut soției sale suma de 700 de lire (820 de euro) pentru o curățenie generală de șase ore în casa lor.

Postarea, care include și răspunsul plin de umor al soției sale, Jasmine, a acumulat aproape 13.000 de aprecieri și comentarii, menționează Daily mail.

Marc, în vârstă de 39 de ani, a povestit pe Facebook că un client a refuzat să plătească pentru serviciile prestate.

El a descris munca grea pe care a depus-o în cele șase ore, timp în care a curățat o canapea mare, trei covoare din dormitoare și a lustruit o podea, menționând că „clientul a fost absolut încântat” de rezultate. Cu toate acestea, „clientul” nu era altul decât soția sa, Jasmine, în vârstă de 34 de ani.

Jasmine, asistentă medicală, a refuzat să plătească suma, adăugând că „își așteaptă momentul” pentru a riposta. Marc a explicat că între ei există o glumă continuă privind lucrurile pentru care ar trebui să se plătească reciproc, precum „babysitting-ul” celor trei copii ai lor.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
photo_2024-01-30_17-53-06
Sursa foto: Daily mail

În ziua respectivă, Marc a lăsat copiii la școală și a plimbat câinele familiei, pe Teddy, înainte de a se apuca de curățenie. A efectuat o curățare profundă cu abur a canapelei și covoarelor, apoi a curățat podelele de piatră. El a insistat că a fost o muncă grea, care ar fi costat în mod normal 700 de lire (aproximativ 820 de euro), considerând că soția sa a avut parte de o afacere avantajoasă.

Soția a adăugat că, de obicei, îi amintește lui Marc că ei sunt copiii lui atunci când face glume despre plata pentru serviciile lui de babysitting și că uneori îl amenință că îi va cere și ea plata pentru serviciile de îngrijire a copiilor, gătit, curățenie etc.

Postarea online a lui Marc a atras numeroase comentarii amuzate de la utilizatorii Facebook. Unii au comentat că este „genial”, în timp ce alții au glumit despre situații similare în relațiile lor.

În ciuda refuzului lui Jasmine de a plăti suma de 700 de lire, acest incident a devenit un subiect de amuzament pentru ambii soți, precum și pentru comunitatea online, demonstrând că umorul și o abordare ușoară a vieții de familie pot aduce bucurie și râsete în viața de zi cu zi.