Un bărbat și-a decapitat soția pentru că a întârziat cu pregătirea ceaiului de dimineață

Un bărbat este acuzat că și-a decapitat soția într-un acces de furie provocat de faptul că a întârziat să-i pregătească ceaiul său matinal. Incidentul șocant a avut loc în casa cuplului din satul Faljagadh, situat în apropiere de capitala Delhi din India.

Dharamveer, un muncitor zilier în vârstă de 52 de ani, și-a atacat soția, Sundari, în vârstă de 50 de ani, înjunghiind-o de 15 ori cu o sabie înainte de a o decapita, relatează Daily mail.

Potrivit presei locale, bărbatul s-a înfuriat pentru că atunci când a vrut să ia micul dejun femeia nu terminase de pregătit ceaiul, așa cum obișnuia în fiecare dimineață.

Bărbatul s-a trezit la scurt timp după soția sa, care începuse deja să pregătească micul dejun și a întrebat imediat unde este ceaiul lui.

După ce soția i-a spus că va mai dura aproximativ 10 minute, Dharamveer a intrat într-o criză de furie lovind cu piciorul ustensilele de bucătărie, înainte de a merge să ia sabia și a se întoarce pentru a-și ucide soția.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Fiul lor, numit Soldier, a auzit strigătele mamei sale și a alergat la fața locului, unde a găsit-o sângerând.

Bărbatul l-ar fi atacat și pe fiul său, precum și pe ceilalți trei copii care au încercat să-și ajute mama, iar aceștia au fugit în camera lor.

Oamenii din sat, alertați de țipete, s-au grăbit la locuința familiei, unde a găsit-o pe femeie zăcând moartă într-o baltă de sânge.

A fost chemată poliția, iar trupul neînsuflețit al lui Sundari a fost dus pentru autopsie. Dharamveer a fost arestat.

Fiul lor a declarat presei că tatăl său avea obiceiul de a bea cinci sau șase cești de ceai pe zi și devenea adesea furios și țipa la mama sa dacă aceasta refuza să-i facă ceaiul sau dacă întârzia. Totuși, până în acel moment, el nu o lovise niciodată.

@rotalianul