Un italian a riscat să înghită un ac veterinar găsit într-o bucată de carne. „Am simțit ceva metalic între dinți”

Un bărbat din Italia, în vârstă de 58 de ani, a avut parte de o experiență îngrozitoare în timp ce servea masa de prânz. El a descoperit un ac de veterinar într-o bucată de carne de vită cumpărată cu doar o oră înainte de la un supermarket local și pe care o pregătise pe grătar.

Giacinto Franceschin locuiește în Campolongo Maggiore, în apropiere de Veneția, menționează Il Gazzettino.

În timp ce savura prima bucată de carne, preparată cu grijă pe grătar, Franceschin a simțit ceva metalic între dinți. Într-o reacție promptă, a scuipat bucata pe farfurie, descoperind cu stupoare că din carne ieșea vârful unui obiect metalic neobișnuit.

După o examinare mai atentă, a constatat că era vorba despre un ac de cateter, de tipul celor folosiți de veterinari pentru proceduri precum administrarea de medicamente intravenoase sau recoltarea de probe medicale de la animale.

Vizibil șocat de descoperire, bărbatul a declarat:

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Când am început să mănânc, am simțit imediat ceva metalic între dinți. Am scuipat imediat bucata de carne și am observat ceva ciudat ieșind din ea.

Nu mi-a luat mult să realizez că era vârful unui ac gros, gol pe dinăuntru. E incredibil, dar am reușit să îmi dau seama de el destul de repede. Bine că nu l-am înghițit!”

1200-2024040313199 (4)
Sursa foto: Il Gazzettino

Se presupune că acul a rămas în interiorul unui animal în urma unei proceduri veterinare, și, deși carnea a trecut prin mai multe etape de procesare și verificare, prezența acului a rămas nedetectată.

Carnea, provenind de la un animal „crescut, sacrificat și procesat în Italia” de o cunoscută companie din regiunea Emilia-Romagna, fusese achiziționată de Franceschin la prețul de 6,52 euro, după cum demonstrează bonul de casă. Produsul era etichetat la un preț de 17,90 euro per kilogram.

După descoperirea alarmantă, Franceschin a împachetat carnea cu acul de veterinar în ea, și s-a întors la supermarket cu bonul de cumpărare în mână.

Conducerea magazinului i-a prezentat scuzele de rigoare și, ca gest de compensare, i-a oferit mai multe bucăți de carne în semn de omagiu.