Un italian și-a ucis în bătaie mama care nu i-a dat bani să plece în Ucraina, țara de origine a soției sale

Într-o liniștită localitate din provincia Brescia, o dispută familiară s-a transformat într-o tragedie de neimaginat. Ruben Andreoli, un bărbat italian în vârstă de 45 de ani, a recurs la un act de violență extremă, ucigându-și propria mamă.

Bărbatul, căsătorit cu o ucraineancă, i-a destăinuit mamei că intenționează să se mute în Ucraina, acesta fiind probabil motivul scandalului care a dus la moartea pensionarei.

S-a întâmplat într-un apartament din Colombare di Sirmione, unde Ruben Andreoli, magazioner și pilot de raliu, locuia împreună cu Nerina Fontana, mama sa în vârstă de 72 de ani, și cu soția sa de naționalitate ucraineană.

Captură de ecran 2023-09-22 214605
Ruben Andreoli, mama sa Nerina Fontana și casa unde a avut loc crima

Se pare că Ruben dorea să se mute în Ucraina, țara de origine a soției sale, fără să țină seama de contextul tensionat al conflictului armat care se desfășoară în prezent pe teritoriul respectiv. Această intenție nu a fost acceptată de Nerina, mama lui Ruben, ceea ce a stârnit un conflict major între cei doi.

Primele informații sugerează că discuția dintre Ruben și mama sa a degenerat după ce bărbatul i-ar fi solicitat mamei să-i dea bani pentru călătorie, cerere care a fost refuzată.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Din acest punct, conflictul a luat proporții alarmante, culminând cu agresiunea fizică a fiului asupra mamei.

Unii martori afirmă că actul violent a avut loc pe balconul locuinței, unde Ruben și-a lovit mama cu pumnii și picioarele. Deși ajutorul medical a sosit repede, Nerina a decedat la spitalul din Brescia.

Ruben Andreoli a fost imediat reținut de carabinierii alertați de apelurile disperate ale vecinilor. În fața anchetatorilor, bărbatul a ales să nu vorbească.

În ciuda faptului că nu avea antecedente penale și era cunoscut în comunitatea sa drept o persoană educată și pașnică, această tragedie i-a șocat pe toți cei care îl cunoșteau, inclusiv colegii de la echipa sa de raliuri, New Rally Tea.

Detaliile implicării soției lui Ruben în acest tragic eveniment rămân încă neclare, aceasta fiind martoră la întreaga scenă.