Un italian și-a ucis iubita și a zidit-o în pereții casei. Găsită după nouă ani de la dispariție

Sibora Gagani, o tânără de origine italo-albaneză, dispărută în 2014, a fost găsită moartă între pereții casei în care aceasta a trăit cu fostul ei iubit, Marco Gaio Romeo.

700-2023060712151 (7)
Sibora Gagani și Marco Gaio Romeo

Sibora Gagani s-a mutat în Torremolinos (Spania) în 2011, alături de Romeo, un italian originar din localitatea Nettuno, regiunea Lazio, informează El Confidencial.

Tânăra visa să se căsătorească, însă a dispărut brusc în 2014, la vârsta de numai 22 de ani. Romeo a contactat-o pe mama fetei, susținând că aceasta a părăsit locuința după o ceartă. De atunci, familia nu a mai primit nicio veste despre Sibora Gagani.

Din prima clipă, împrejurările dispariției ei au ridicat numeroase semne de întrebare: telefonul a rămas închis, tânăra nu luase legătura cu niciun membru al familiei, deși obișnuia să vorbească foarte des cu rudele, iar documentele ei tocmai expiraseră și nu ceruse actualizarea lor, situație în care era practic imposibil să călătorească.

În plus, Sibora îi mărturisise mamei ei cu puțin timp înainte că relația cu Marco nu mergea bine și că acesta se purta urât cu ea. Așa că familia Siborei, dar și anchetatorii, au avut mereu suspiciuni legate de acesta.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Marco Gaio Romeo, în vârstă de 45 de ani, a fost arestat pe 17 mai 2023, fiind suspectat de comiterea unei alte crime.

Actuala sa parteneră, Paula, o spaniolă în vârstă de 28 de ani, a fost găsită moartă, prezentând mai multe răni provocate de o armă albă. În timp ce se afla la secția de poliție, Romeo a recunoscut neoficial că a ucis-o acum 9 ani și pe Sibora Gagani și a îngropat-o între pereții casei în care locuiau.

Cu toate că în timpul interogatoriului oficial a retractat mărturisirea, anchetatorii au urmat totuși indicațiile date de bărbat. Astfel, au mers la casa unde locuia cuplul și au descoperit cadavrul ascuns între pereți.

levantamiento-del-cadaver-de-sibona-gagani_3372
Sursa foto: El Confidencial

Corpul a fost preluat de Institutul de Medicină Legală din zonă pentru autopsie și identificare. Momentan, ancheta continuă în încercarea de a clarifica circumstanțele tragice ale acestui caz.