Un moldovean din Italia s-a aruncat pe fereastră pentru a scăpa de flăcările care i-au cuprins casa

Un moldovean în vârstă de 33 de ani a suferit arsuri grave după ce a fost nevoit să se arunce pe fereastră pentru a scăpa din apartamentul său în flăcări, în această dimineață de 10 februarie 2024, în localitatea Faè di Oderzo, provincia italiană Treviso din Veneto.

WhatsApp Image 2024-02-10 at 13.05.11
Casa în care s-a petrecut incidentul. Sursă foto: tribunatreviso.it.

Incidentul a avut loc când victima dormea în camera sa, unde inițial au izbucnit flăcările, relatează La Tribuna di Treviso.

Trezit de căldura intensă și înconjurat de foc, bărbatul și-a dat seama că nu poate ieși pe ușă. Ca ultimă soluție, a ales astfel să se arunce de la fereastra situată la primul etaj al clădirii.

Echipele de pompieri din Motta di Livenza au intervenit prompt la adresa indicată, reușind să stingă incendiul.

De asemenea, la fața locului a sosit și un elicopter al serviciului medical de urgență 118, dar și carabinierii din Oderzo pentru investigațiile de rigoare.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Victima a fost transportată de urgență cu elicopterul la unitatea de arși grav de la Padova, însă, conform rapoartelor, viața sa nu este în pericol.

Circumstanțele exacte care au dus la izbucnirea incendiului sunt încă sub investigație, autoritățile încercând să determine cauza exactă a acestui eveniment nefericit.

@rotalianul