Un patron din Italia a lăsat gravide trei angajate în decurs de numai 10 luni. „Acum să plătească pensie alimentară”

O tânără din Sorano, care a devenit mamă în luna ianuarie, a ajuns într-o situație dificilă după ce a fost sedusă și abandonată de către angajatorul său. Fata și-a dat în judecată fostul iubit și a descoperit că și alte două colege de muncă au avut aceeași soartă.

Astfel, în decurs de numai 10 luni, patronul italian a lăsat însărcinate trei dintre angajatele sale.

Primul proces pentru stabilirea paternității va avea loc în luna septembrie a acestui an, la Tribunalul din Cassino, provincia Frosinone (Lazio) informează Il Messaggero.

În februarie 2022, tânăra a întâlnit un bărbat numit Marco și a început o relație cu el. La scurt timp, cei doi s-au mutat împreună și ea a început să lucreze în afacerea iubitului său.

La scurt timp a aflat că este însărcinată, dar pe parcursul primelor săptămâni de sarcină, fata a început să aibă dubii cu privire la continuarea colaborării în afacerea lui Marco, deoarece programul încărcat ar fi putut compromite sănătatea ei și a copilului nenăscut.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În același timp, Marco a început să aibă o serie de comportamente ciudate, care au dus în cele din urmă la întreruperea relației lor, în august 2022.

Într-un prim moment, bărbatul a declarat că va contribui la cheltuielile sarcinii și ale copilului, dar mai târziu și-a schimbat decizia și a cerut un test ADN, la care nici măcar nu s-a prezentat.

În plus, Marco a început noi relații amoroase și a lăsat însărcinate alte două fete care lucrau pentru el.

În ianuarie 2023, s-a născut primul copil (al doilea va veni în curând). Bunica micuțului, mama tinerei care a fost sedusă și abandonată de tânărul „Casanova” a declarat:

„Fiica mea a fost prima victimă a acestui bărbat, ea are norocul însă că are o mamă care îi va oferi tot sprijinul necesar. Sper că va fi la fel și pentru celelalte fete, pentru al doilea și al treilea copil, iar el să plătească pensie alimentară.”

Bărbatul a avut pe rând câte o scurtă relație cu cele trei tinere, în decurs de numai 10 luni și toate trei au rămas însărcinate.

Mama primei tinere a făcut un apel la restul fetelor care lucrează pentru Marco:

„Fiți atente, nu vă lăsați înșelate. Nu este corect ca un angajator să se comporte astfel, fără să arate nici măcar o urmă de etică profesională.”

Primul pas în această complicată problemă va fi stabilirea paternității primului copil, care va avea loc în 21 septembrie 2023 la Tribunalul din Cassino, după ce mama l-a dat în judecată pe tatăl biologic prin avocatul său, Antonio Carugno.