Un preot român din Italia și-a pierdut portofelul și face un apel: „Dați-mi măcar actele!”

Claudiu Ioan Cocan, paroh ortodox al comunității românești din Cuggiono și rezident în Dairago, lângă Milano, și-a pierdut portofelul cu bani și acte în fața unui supermarket.

Conform Prima Milano Ovest, el face un apel la persoana care l-a găsit: „Aș vrea să recuperez măcar documentele de identitate.”

Preotul român spune că numai după câteva minute după ce l-a pierdut și-a dat seama că nu mai are portofelul, dar între timp un bărbat l-ar fi găsit și ar fi plecat el.

Preotul Cocan a declarat că portofelul i-a căzut din buzunar în parcarea supermarketului Tigros de pe via Damiano Chiesa din Dairago:

„Am fost la cumpărături cu fiul meu și, odată ieșiți, am dat câteva monede unui tânăr african care stătea la intrare.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Portofelul mi-a căzut pe drumul scurt de la ieșirea din supermarket până la mașină și când m-am întors să-l caut, acel tânăr mi-a spus că a văzut un om cu tenul măsliniu, într-o mașină mică, albă, ridicând și luând cu el un portofel lung din piele neagră, adică al meu.

În momentul în care am făcut plângere la carabinieri mi s-a sugerat să aștept cel puțin trei zile, dar până acum nu s-a aflat nimic. Am blocat deja toate cardurile.”

Prin intermediul presei, preotul face un apel: „Rog acea persoană să mă contacteze pentru a putea recupera măcar documentele mele, unele dintre ele fiind emise în România.”