Un renumit pizzer italian a organizat în România primul festival de stradă care a promovat pizza napoletană

Tony Resta, un specialist italian renumit în pizza napoletană, a adus gustul autentic al Italiei în România, în județul Argeș.

Italianul, recunoscut pentru abordarea sa inovatoare și utilizarea ingredientelor de înaltă calitate, a organizat recent în orașul Câmpulung Muscel evenimentul „Primul STREET FESTIVAL – PIZZA NAPOLETANA din ROMANIA”.

Aceasta celebrează puterea comunității, ideea că totul este mai plăcut atunci când este împărtășit cu prietenii și familia.

Între 8 și 10 Decembrie 2023, Bulevardul Pardon, din localitatea menționată, s-a transformat într-o oază a gustului autentic italian.

Maestrul Tony Resta, câștigător al Campionatului Mondial la Pizza Napoletana, a fost gazda acestui eveniment magnific, relatează Il Gazzettino di Brindisi.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

photo_2023-12-29_10-29-19

Italianul, în colaborare cu importanți antreprenori români din domeniul horeca, a promovat o filosofie bazată pe sustenabilitate și alimentație sănătoasă.

În cadrul festivalului, s-au servit sute de pizza tradiționale și gourmet, preparate cu un aluat special preparat 100% de către Tony Resta, care a devenit un ambasador al gustului în România.

Pe lângă pizza, meniul a inclus și o selecție de delicatese napoletane, precum „crocchè di patate”, „polpette”, „pettole”, „frittatine di bucatini” și arancini cu carne și sos.

Scopul evenimentelor organizate de „Core Verace”, brandul lui Resta, este de a promova cultura și gastronomia italiană dincolo de granițele naționale, concentrându-se pe calitatea excepțională a ingredientelor și pe tehnici unice de preparare.

Parteneriatul său recent în România cu lideri din sectorul horeca și distribuției marchează un pas important în această direcție.