Un român din Italia a încercat să arunce în aer apartamentul fostei soții. A tăiat tuburile de gaz din locuință

Un bărbat român în vârstă de 53 de ani a fost arestat recent de carabinierii din Palermo, un oraș de pe insula italiană Sicilia, în urma unui mandat de arest preventiv în închisoare emis de judecătorul de instrucție, la cererea procurorilor.

Bărbatul se afla deja în arest la domiciliu, informează Live Sicilia, purtând o brățară electronică și aflându-se într-o structură din provincia Trapani, acuzat fiind de tentativă de omor în masă.

Incidentul pentru care bărbatul este acuzat a avut loc în decembrie 2022. El a pătruns ilegal în locuința fostei sale soții, situată pe via Oreto, și s-a baricadat în interior.

Odată pătruns în apartament, a tăiat trei tuburi conectate la butelii de gaz, cu intenția clară de a provoca explozia apartamentului.

Anterior acestui incident, bărbatul fusese deja subiectul unui alt proces pentru violență domestică, în urma plângerilor depuse de fosta sa soție.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

După faptele sale din luna decembrie 2022, autoritățile au decis să ia măsuri drastice, conducând la emiterea și executarea ordonanței de arestare preventivă.

Această situație subliniază gravitatea comportamentului său periculos și intențiile sale malefice, punând în pericol nu doar viața fostei soții, ci și pe cea a locuitorilor din vecinătatea apartamentului.