Un român din Italia s-a înjunghiat în locuința sa, apoi a început să țipe. Salvat de vecini

Un bărbat român din Italia, aflat în stare de ebrietate, s-a înjunghiat singur cu un cuțit în propria locuință, situată în localitatea Torremaggiore din provincia Foggia (Puglia) și a început apoi să țipe.

Potrivit site-ului de știri locale Torremaggiore.com, incidentul s-a petrecut în dimineața zilei de ieri, 21 iulie 2023.

Urletele înfiorătoare ale bărbatului, după ce s-a înjunghiat, au trezit vecinii, care au alertat rapid serviciile de urgență, sunând la numărul 112.

O ambulanță a sosit apoi la fața locului în câteva minute. La sosirea echipajului medical, bărbatul a fost găsit culcat pe podea, într-o baltă de sânge, și era singur în casă.

Paramedicii au fost nevoiți să intervină rapid, efectuând procedurile medicale necesare și stabilizându-i starea. Din fericire, viața sa a fost salvată.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Imediat după aceea, pacientul a fost transportat în stare critică (cod roșu) la unitatea de primiri urgențe a Spitalului Policlinico Riuniti din Foggia.

Nu au fost făcute publice încă motivele pentru care bărbatul român a decis să recurgă la acest gest, nici dacă a încercat să-și ia singur viața sau a fost doar un accident.

amico-blu