Un român stabilit în Italia a câștigat America’s Got Talent și un premiu de un milion de dolari

Un moment de neuitat s-a înregistrat la una dintre cele mai populare emisiuni de talente din lume. Românul Adrian Stoica, dresor de câini stabilit de mai mulți ani în Italia, a câștigat marele premiu la „America’s Got Talent”, impresionând milioane de telespectatori.

În data de 27 septembrie 2023, la faimoasa metropolă Las Vegas, Adrian Stoica și adorabila sa cățelușă, Hurricane, au ridicat sala în picioare.

Desfășurând un act de dresaj spectaculos, duo-ul a reușit să convingă publicul și juriul, adjudecându-și premiul de un milion de dolari şi posibilitatea de a avea prorpiul show în Las Vegas.

În spatele acestei victorii stă o poveste emoționantă. Adrian Stoica, în vârstă de 45 de ani, originar din Brașov, s-a stabilit în Italia cu aproape două decenii în urmă. VIDEO mai jos:

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Pasiunea sa față de dresajul canin nu reprezintă doar o simplă profesie, ci o adevărată vocație.

Acesta a declarat că, pentru el, a comunica cu un câine este similar cu a purta o conversație cu un om.

În Italia, s-a dedicat sportului „disc dog”, ce presupune aruncarea unui disc pentru a fi prins de câine în timpul unor acrobații.

Momentul prezentat pe scena „America’s Got Talent” a avut o notă deosebit de personală pentru dresorul român. Acesta a dedicat numărul său lui Rory, un alt cățel pe care l-a avut și care, din nefericire, a decedat.

Și pentru că un spectacol bun devine memorabil atunci când există surprize, Sofia Vergara, una dintre jurații emisiunii, a fost implicată în actul lui Adrian și Hurricane.

Îmbrățișând momentul victoriei, Adrian Stoica a declarat: „Mă simt bine. O să sun acasă”.

Această reușită notabilă pune încă o dată în evidență talentul și determinarea românilor de a excela pe scenele internaționale.