Urmărire cu împușcături în Sicilia. Arestat un român iar alți 2 români sunt în urmărire.

Poliția din Caltanissetta a arestat în această noapte un român de 36 de ani în urma unei urmăriri ca-n filme ce s-a lăsat și cu împușcături.

Chemați fiind în zona Pian del Lago, în periferia localității Caltanissetta, unde a fost raportat furtul unei mașini Lancia Yaris, agenții de poliție au identificat la sosire un automobil BMW care se îndepărta de la fața locului în viteză.

Pornind în urmărirea mașinii, polițiștii s-au regăsit într-un schimb de focuri inițiat de pasagerii BMW-ului și la care au fost constrânși să răspundă trăgând câteva focuri în aer. Într-un final, automobilul urmărit a oprit, din el ieșind în fugă 3 bărbați, poliția reușind să prindă doar unul dintre ei.

În urma investigațiilor de rigoare s-a descoperit că și BMW-ul folosit pentru fugă este furat iar cei trei bărbați, toți trei de naționalitate română, sunt suspectați că fac parte dintr-un grup organizat care se ocupă în mod deosebit de furturi de mașini, urmând ca în următoarele zile să fie prinși și ceilalți 2 români, scrie site-ul de presă ANSA.it.

Distribuie acest articol