Urmărire cu împușcături în Sicilia. Arestat un român iar alți 2 români sunt în urmărire.

Poliția din Caltanissetta a arestat în această noapte un român de 36 de ani în urma unei urmăriri ca-n filme ce s-a lăsat și cu împușcături.

Chemați fiind în zona Pian del Lago, în periferia localității Caltanissetta, unde a fost raportat furtul unei mașini Lancia Yaris, agenții de poliție au identificat la sosire un automobil BMW care se îndepărta de la fața locului în viteză.

- Continuarea articolului după publicitate -

Pornind în urmărirea mașinii, polițiștii s-au regăsit într-un schimb de focuri inițiat de pasagerii BMW-ului și la care au fost constrânși să răspundă trăgând câteva focuri în aer. Într-un final, automobilul urmărit a oprit, din el ieșind în fugă 3 bărbați, poliția reușind să prindă doar unul dintre ei.

În urma investigațiilor de rigoare s-a descoperit că și BMW-ul folosit pentru fugă este furat iar cei trei bărbați, toți trei de naționalitate română, sunt suspectați că fac parte dintr-un grup organizat care se ocupă în mod deosebit de furturi de mașini, urmând ca în următoarele zile să fie prinși și ceilalți 2 români, scrie site-ul de presă ANSA.it.

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos