Vacanța unor români veniți din străinătate, întreruptă în mod tragic. Mașina lor a fost lovită de tren

Un tragic accident a avut loc joi, 10 august, în apropiere de gara Bartolomeu din Brașov. O mașină în care se aflau cinci persoane, printre care doi erau copii, a fost lovită de un tren. Toate persoanele din interiorul autovehiculului au fost rănite.

Conform unei femei care călătorea în trenul respectiv, în mașină se aflau români veniți din Franța pentru a-și petrece concediul în România.

„Accident la Brașov, trenul care venea de la Zărnești a lovit o mașină de români care veniseră în concediu din Franța. Eram în tren. Am văzut șoferița încarcerată, o fetiță de vreo 6 ani care urla și soțul șocat”, ne-a transmis martora.

accident-brasov-202308101723

Accidentul s-a produs în jurul orei 13:00, iar potrivit unui comunicat emis de ISU Brașov, cinci persoane au fost transportate la spital, iar traficul feroviar a fost temporar blocat.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Forțele de intervenție au fost rapid la fața locului:

„La locul accidentului s-au deplasat o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, un echipaj SMURD și două echipaje SAJ”, a precizat ISU Brașov.

Din păcate, una dintre persoanele din mașină a fost prinsă între fiarele contorsionate ale autoturismului și a necesitat descarcerarea.

„S-a intervenit pentru descarcerarea persoanei rămase blocată între fiarele contorsionate și pentru acordarea asistenței medicale la fața locului.

Toate cele 5 persoane, dintre care 2 minori, au fost transportate către unitățile spitalicești pentru investigații medicale de specialitate”, a continuat comunicatul ISU Brașov.

1200-202308101719

Poliția Rutieră a inițiat cercetări pentru a determina circumstanțele exacte și cauzele care au dus la acest tragic accident.

Eforturile acum se concentrează asupra acordării de ajutor victimelor și stabilirii responsabilităților pentru acest tragic eveniment.

Evident, incidentul pune și mai mult în lumină importanța respectării semnalelor și barierelor la trecerile de nivel cu calea ferată. VIDEO mai jos: