Vai de Steaua noastră: fotbalul românesc umilit la Roma, 5-1 la meciul Lazio-Steaua București

Lazio a învins în această seară Steaua București la Roma, pe Olimpico, cu scorul de 5 – 1  în manşa a doua a şaisprezecimilor de finală ale competiţiei Europa League.

Golurile au fost înscrise de Ciro Immobile (minutele 7, 43 şi 71), Bastos (35) şi Felipe Anderson (51), respectiv Harlem Gnohere (82).

FCSB a jucat foarte slab, timorat, comiţând multe greşeli, departe de evoluţia curajoasă din tur, când s-a impus cu 1-0. Antrenorul lazialilor, Simone Inzaghi, a folosit mult mai mulţi titulari obişnuiţi faţă de partida tur, menajându-l însă pe Sergej Milinkovic-Savic, unul dintre cei mai buni jucători ai săi. Fundaşul românul Ştefan Radu nu a fost în lotul lui Lazio pentru această întâlnire, după ce în manşa întâi a rămas pe banca de rezerve.

România a rămas astfel fără ultima sa reprezentantă în actualul sezon al cupelor europene.

Numeroşii suporteri români au încurajat-o pe FCSB la acest meci, disputat pe ploaie.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Seara în care trebuie să ne înclinăm în fața fotbalului mare jucat de fotbaliști cu F mare! Lazio e prea mult pentru FCSB, fotbalul din Vest e prea mult pentru România!” scrie ProSport după meciul din această seară de la Roma.

Când e vorba de fotbal european, gata, nimic! Am fost penibil când am spus ce am spus. E diferență mare de clasă, de filosofia fotbalului, de tot. Am mai jucat cu Chelsea, cu Real, ne-au bătut. Dar ca în seara asta…. am fost niște jaloane. A fost lipsa de bărbăție, de încredere, nu știu ce sa mai spun…”, a spus Gigi Becali la Digisport.