Veneția: A furat suma de 83.700 dintr-un restaurant, român în vârstă de 29 de ani arestat

Hoț român trădat de o amprentă lăsată la locul faptei, bărbatul în vârstă de 29 de ani a fost arestat.

A furat 83.700 de euro la un restaurant din centrul istoric al Veneției și a fost demascat de o amprentă. Faptele au avut loc în luna mai, a anului trecut când hoțul, un român de 29 de ani, a dat o spargere la restaurantului Al brindisi din Veneția. Din fericire pentru investigatori acesta a lăsat amprente în urma sa.

A pătruns în restaurant printr-o intrare laterală, apoi a distrus seiful din interior fugind cu toți banii dinăuntru. A fost o adevărată lovitură pentru cei de la Al brindisi din Campo San Geremia din Veneția, care au trebuit să se confrunte cu o gaură de 83.700 de euro. Dar acum persoana responsabilă pentru acest furt are o față și un nume. Acesta este românul cu inițialele C.I.B. în vârstă de 29 de ani, identificat ca urmare a investigațiilor comisariatului de la San Marco și arestat la ora 8 din această dimineață de marți, 23 ianuarie.

Urmele lăsate de hoț au fost, prin urmare, decisive pentru identificarea sa. Anchetatorii cred că C.I.B de 29 de ani nu a acționat singur ci a împărțit prada cu unii complici. Sunt în curs de desfășurare și alte investigații efectuate de către poliție pentru a verifica dacă același infractor poate fi asociat cu alte incidente similare din centrul istoric al lagunelor.

Românul arestat are deja un „palmares” de 1 an și 7 luni în spatele gratiilor pentru alte furturi comise, informează veneziatoday.it.

Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol