Veneția: A furat suma de 83.700 dintr-un restaurant, român în vârstă de 29 de ani arestat

Hoț român trădat de o amprentă lăsată la locul faptei, bărbatul în vârstă de 29 de ani a fost arestat.

A furat 83.700 de euro la un restaurant din centrul istoric al Veneției și a fost demascat de o amprentă. Faptele au avut loc în luna mai, a anului trecut când hoțul, un român de 29 de ani, a dat o spargere la restaurantului Al brindisi din Veneția. Din fericire pentru investigatori acesta a lăsat amprente în urma sa.

A pătruns în restaurant printr-o intrare laterală, apoi a distrus seiful din interior fugind cu toți banii dinăuntru. A fost o adevărată lovitură pentru cei de la Al brindisi din Campo San Geremia din Veneția, care au trebuit să se confrunte cu o gaură de 83.700 de euro. Dar acum persoana responsabilă pentru acest furt are o față și un nume. Acesta este românul cu inițialele C.I.B. în vârstă de 29 de ani, identificat ca urmare a investigațiilor comisariatului de la San Marco și arestat la ora 8 din această dimineață de marți, 23 ianuarie.

Urmele lăsate de hoț au fost, prin urmare, decisive pentru identificarea sa. Anchetatorii cred că C.I.B de 29 de ani nu a acționat singur ci a împărțit prada cu unii complici. Sunt în curs de desfășurare și alte investigații efectuate de către poliție pentru a verifica dacă același infractor poate fi asociat cu alte incidente similare din centrul istoric al lagunelor.

Românul arestat are deja un „palmares” de 1 an și 7 luni în spatele gratiilor pentru alte furturi comise, informează veneziatoday.it.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI