Verona – femeie română de 54 de ani moare căzând într-o prăpastie sub ochii fiului care o fotografia

O femeie de cetățenie română în vârstă de 54 de ani, rezidentă la Torino dar aflată în excursie turistică împreună cu fiul său la Rocca di Garda, provincia Verona, a murit în după-amiaza zilei de sâmbătă, 3 iunie 2017, în jurul orei 18:00, după ce a căzut într-o prăpastie de pe marginea lacului Lago di Garda.

Femeia se afla pe promontoriu împreună cu fiul său și câinele lor și, în timp ce fiul acesteia se pregătea să-i facă o fotografie, conaționala noastră s-a rezemat de un gard de lemn de pe marginea prăpastiei. Gardul pe care femeia s-a rezemat a cedat, însă, și aceasta a căzut în prăpastie de la o înălțime de 70 de metri, murind pe loc.

O echipă de salvamontiști și un elicopter s-au deplasat la fața locului pentru a salva femeia dar odată recuperat corpul acesteia nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Operațiunile de recuperare a corpului neînsuflețit au durat până seara târziu, în jurul orei 21:30, relatează presa locală. Până în acest moment nu s-au oferit informații despre identitatea femeii.

Distribuie acest articol