Viața grea a unei românce cu șase copii plecați în străinătate: „Au uitat de mine. Sunt zile când nu am nici bani de pâine”

Rodica, o femeie care a crescut șase copii, se confruntă cu singurătatea și sărăcia după ce toți copiii ei au plecat în străinătate și au uitat de ea.

Tragedia ei a fost amplificată în urmă cu câteva luni când a rămas văduvă, luptându-se acum singură cu greutățile vieții, informează Tele Europa Nova.

Femeia, care nu are adesea bani nici măcar pentru pâine, își potolește foamea cu un ceai sau cu un cartof fiert.

Captură de ecran 2024-01-25 182626
Rodica. Sursa foto: Captură video

„Sunt zile în care nu am nici bani de pâine, nu poți să te duci la nimeni să bați la ușă, nu te bagă nimeni în seamă”, a mărturisit conaționala noastră într-un scurt interviu acordat sursei citate.

„Mai stau și fără mâncare, îmi fac un ceai și mă culc. Mai fierb un cartof când n-am pâine, ulei nici nu mai vorbesc, că n-am. Trăim cum putem, dar să știți că-i foarte grea viața, acum, la bătrânețe”, a mai adăugat femeia.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Durerea cea mai mare pentru ea nu este lipsa banilor, ci faptul că propriii copii au uitat-o. „Ce să facem, așa sunt copiii în ziua de astăzi”, a spus ea cu amărăciune.

Conform spuselor sale, copiii, plecați la muncă în străinătate i-ar fi spus: „Lasă-ne în pace să trăim!”.

Rodica a fost chinuită de mică, abandonată de părinții săi și crescută într-un orfelinat, nu și-a imaginat niciodată că va fi părăsită și de copiii pe care i-a crescut.

„Niciodată n-am crezut că voi ajunge așa, nici dacă îmi spunea cineva nu credeam”, a spus femeia îndurerată.

Cu toate acestea, Rodica încă speră ca copiii ei să-și amintească de ea: „Să se gândească că eu i-am făcut de-o ajuns acolo și i-am crescut și D-zeu i-o ajutat să ajungă și ei bine”, a mai spus ea.

Viața ei a fost o cruce grea, plină de probleme și suferințe: „Ce am eu pe inima mea, pe sufletul meu, ce am trăit de la vârsta de 18 ani de când am ieșit de la casa de copii cred că nici într-un an nu ați putea să scrieți!”, a spus Rodica cu lacrimi în ochi.

Povestea ei este un amintire dureroasă a realităților cu care se confruntă multe persoane în vârstă din țara noastră, abandonate de familie și societate. VIDEO mai jos: