Viața unei îngrijitoare din Italia pusă în pericol de hoții intrați în casa unde lucra. Momente de teroare pentru femeia de 50 de ani

Momente de teroare trăite de o îngrijitoare moldoveancă în vârstă de 50 de ani din Pavia, oraș situat în Italia, la sud de Milano. Trei bărbați mascați au intrat în casa unde aceasta lucra și în timp ce unul dintre ei o ținea prizonieră, ceilalți doi furau de prin casă, relatează laprovinciapavese.it.

S-a întâmplat într-o vilă din via Lardirago din Pavia, unde îngrijitoarea originară din Republica Moldova s-a trezit deodată față în față cu un bărbat cu glugă, care a forțat-o să-și țină fața la pământ, în timp ce doi complici prădau casa. „Ține-ți capul jos, nu te uita la mine că te omor”, a fost amenințarea sub care sărmana femeie a trăit clipe de groază.

Proprietarul, un bătrân pensionar pe care femeia îl îngrijea, tocmai ieșise din casă. După ce au reușit să intre, hoții au sechestrat îngrijitoarea în baie unde a fost păzită de unul dintre bandiți care ținea ceva în mână dar care victima nu a putut recunoaște ce anume era, un pistol sau un cuțit. În acest timp, alți doi bandiți întorceau vila cu susul în jos. În interiorul unui dulap au găsit un seif pe care l-au luat cu ei. Înăuntru erau piese de argintărie, ceasuri și alte obiecte de valoare în valoare de aproximativ 10.000 de euro, o sumă aproximativă, pentru că proprietarul nu a făcut încă un inventar precis.

Agenții echipei mobile sunt pe urmele hoților și au deschis o investigație pentru a identifica persoanele responsabile.

Distribuie acest articol