Viața unui român din Italia spulberată în urma unui tragic accident rutier. Ștefan avea 39 de ani

Un grav accident rutier, petrecut în după-amiaza zilei de joi, 17 februarie 2022, în capitala Italiei, a dus la moartea unui bărbat român în vârstă de 39 de ani, relatează cotidianul digital Roma Today.

Tragicul eveniment s-a petrecut în jurul orei 14:00 din acea zi, pe via Tor Cervara din Roma, la intersecția cu via Eneide.

Din primele investigații efectuate de agenții de poliție italieni rezultă că cetățeanul român, pe nume Ștefan Mircea Bulimir, circula pe strada menționată mai sus conducând o motocicletă Kawasaki.

Motocicleta pe care Ștefan o conducea când s-a petrecut tragedia. Foto: Roma Today

Ajuns la intersecția cu via Eneide, motocicleta conaționalului nostru s-a tamponat de un autoturism marca Citroen, la volanul căruia se afla un cetățean italian în vârstă de 47 de ani.

În urma impactului cu autovehiculul condus de bărbatul italian, Ștefan a fost aruncat de pe motocicletă, iar corpul său s-a izbit de un gard.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Rănile suferite de motociclistul român au fost foarte grave și, în ciuda intervenției prompte a unei ambulanțe la fața locului, personalul medical nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Polițiștii de la Comisariatul Tiburtino din Roma au deschis o anchetă pentru a descoperi dinamica exactă a accidentului și au pus sub sechestru atât autoturismul Citroen, cât și motocicleta victimei.