Vibo Valentia – un român de 35 de ani dispărut din data de 10 noiembrie, 2016. Investigații în curs.

Este vorba despre Gheorge Dănuț Rad, în vârstă de 35 de ani, declarat dispărut din data de 10 noiembrie, 2016, din localitatea Potenzoni, care aparține de comuna Briatico, în provincia Vibo Valentia, unde a și fost văzut, de altfel, pentru ultima dată.

Conaționalul nostru dispărut are o înălțime de 1,80 metri, constituție slabă, păr blond, tuns scurt, piele deschisă la culoare și din ceea ce ne-au comunicat carabinierii de la unitatea din Briatico, bărbatul are 4 dinți din față, din partea de sus, lipsă, și vorbește foarte puțin limba italiană.

- Continuarea după publicitate -

În momentul dispariției era îmbrăcat cu o geacă de culoare albastru închis care îi este largă și îi ajunge până la genunchi, pantaloni și încălțăminte de culoare închisă și pe cap purta o șapcă largă de culoare albastră cu o dungă roșie pe mijloc. Mai jos puteți vedea și o imagine mai clară a românului, trimisă de carabinierii din Briatico.

Dănuț lucra în agricultură iar dispariția sa a fost evidențiată chiar de angajatorii săi care, observând lipsa sa de la muncă de câteva zile, au anunțat carabinierii, aceștia din urmă începând căutările atât în localitatea Potenzoni, cât și în localitățile limitrofe, folosind chiar și câini dresați pentru astfel de căutări.

Se efectuează, de asemenea, și o anchetă printre cunoștințele bărbatului pentru a obține informații utile în ce privește dispariția sa.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Oricine are informații care pot ajuta carabinierii să îl găsească, poate contacta unitatea de carabinieri din Briatico la numărul de telefon 0963 391004 sau puteți scrie un email la adresa stvv425150@carabinieri.

rad