Vicenza – furt împiedicat de o îngrijitoare română. Jefuitorul a încercat să fure poșeta unei bătrâne de 97 de ani.

S-a întâmplat la Vicenza, în via Faccio, în data de 31 decembrie, 2016, orele 19:30, când o bătrână de 97 de ani, Palmira Camerra, a ieșit de la biserică după slujba de seară, ajutată și condusă la braț de îngrijitoarea sa de 44 de ani, de cetățenie română, Crenguța Iacob.

Cele două se-ndreptau încet spre casă, însă, din urma lor, pe bicicletă, venea în viteză un tânăr infractor de culoare care, smulgând poșeta bătrânei cu forță, a trântit-o la pământ, provocând astfel dezechilibrarea și căzătura îngrijitoarei sale de asemenea.

Însă conaționala noastră nu stă mult pe gânduri, se ridică, oprește infractorul și începe să îl loveasc puternic cu pumnii, făcându-l să abandoneze atât poșeta, cât și bicicleta pe care sosise până în acel punct și să o ia la fugă pe picioare.

Femeia română a sunat imediat ginerele bătrânei care a transportat-o la secția de urgențe a spitalului San Bortolo unde a fost diagnosticată cu o fractură la umăr, în timp ce îngrijitoarea română nu pare să fi rămas cu răni în urma incidentului.

Tentativa de furt a fost denunțată la carabinieri, aceștia urmând să prindă infractorul folosind indicațiile date de îngrijitoare privind semnalmentele infractorului.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI