Vicenza – furt împiedicat de o îngrijitoare româncă. Jefuitorul a încercat să fure poșeta unei bătrâne de 97 de ani.

S-a întâmplat la Vicenza, în via Faccio, în data de 31 decembrie, 2016, orele 19:30, când o bătrână de 97 de ani, Palmira Camerra, a ieșit de la biserică după slujba de seară, ajutată și condusă la braț de îngrijitoarea sa de 44 de ani, de cetățenie română, Crenguța Iacob.

Cele două se-ndreptau încet spre casă, însă, din urma lor, pe bicicletă, venea în viteză un tânăr infractor de culoare care, smulgând poșeta bătrânei cu forță, a trântit-o la pământ, provocând astfel dezechilibrarea și căzătura îngrijitoarei sale de asemenea.

Însă conaționala noastră nu stă mult pe gânduri, se ridică, oprește infractorul și începe să îl loveasc puternic cu pumnii, făcându-l să abandoneze atât poșeta, cât și bicicleta pe care sosise până în acel punct și să o ia la fugă pe picioare.

Femeia româncă a sunat imediat ginerele bătrânei care a transportat-o la secția de urgențe a spitalului San Bortolo unde a fost diagnosticată cu o fractură la umăr, în timp ce îngrijitoarea româncă nu pare să fi rămas cu răni în urma incidentului.

- Continuarea articolului după publicitate -

Tentativa de furt a fost denunțată la carabinieri, aceștia urmând să prindă infractorul folosind indicațiile date de îngrijitoare privind semnalmentele infractorului.

 

Susține publicația noastră!
CrystalDENT Milano CrystalDENT Milano

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos

Publicitate