Vicenza – muncitor român de 48 de ani moare zdrobit de un copac

Tragedia a avut loc în localitatea Asiago din provincia Vicenza, în după-amiaza zilei de marți, 23 mai 2017, când un bărbat român de 48 de ani care muncea la pădure, în zonă, și-a pierdut viața.

Din primele relatări reiese că bărbatul lucra la curățarea de ramuri a unui brad tăiat cu puțin înainte, împreună cu colegii săi, când un copac din apropierea lor s-a desprins din rădăcină și a căzut peste conaționalul nostru.

După apelul făcut la 118 de către colegii bărbatului, un elicopter a decolat imediat de la spitalul din Verona pentru a salva bărbatul și, deși medicii au încercat să-l resusciteze timp de jumătate de oră, din nefericire nu s-a mai putut face nimic pentru a salva viața conaționalului nostru.

O echipă a pompierilor a intervenit apoi pentru a scoate trupul neînsuflețit al bărbatului din pădure, transportându-l la cea mai apropiată stradă, de unde a fost preluat de o mașină mortuară.

Bărbatul român de 48 de ani era rezident în localitatea Canove di Roana din Vicenza, unde locuia de câțiva ani împreună cu familia.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI