VIDEO. Autocar cu români care plecau în străinătate, implicat într-un tragic accident. Un mort și trei răniți

Un accident rutier tragic a avut loc luni după-amiază, 1 mai, în județul Caraș-Severin, pe DN6, în zona localității Topleț, la granița cu județul Mehedinți.

Accidentul a implicat cinci autovehicule, inclusiv un autocar care mergea în Spania, trei autoturisme și o auto-platformă. Din păcate, un om și-a pierdut viața, iar alți trei au fost răniți.

700-20230502101646 (4)

Conform unui videoclip filmat la fața locului de o pasageră care călătorea în Spania, șoferul autocarului înmatriculat în Olt a evitat cât a putut de mult accidentul:

„Ia uitați ce accident! Suntem în Sebeș, în drum spre Spania. Cinci mașini făcute zob, iar autocarul nostru e pe câmp. Vai de capul nostru! Bine că n-a pățit nimeni nimic din autocar, am avut șoferii prea buni! Au știu să controleze câtuși de cât. Vai de noi! Străinătatea. Șoferul nostru e terminat!”, a spus femeia.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Caraș-Severin, persoanele aflate în autocar nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Detașamentul Caransebeș și două echipaje de la ISU Mehedinți au intervenit la locul accidentului. În total, au fost patru victime, dintre care una a fost declarată decedată de către medicul de la Serviciul de Ambulanță Județean.

Celelalte trei victime se află în stare conștientă și primesc îngrijiri medicale. Toate victimile sunt cetățeni bulgari, informează Agerpres.

Echipajele de intervenție au fost la fața locului pentru a acorda asistență, iar traficul rutier a fost restricționat în zonă până la finalizarea cercetării.

Autoritățile vor investiga cauzele accidentului și vor lua măsurile legale necesare.

Distribuie acest articol