VIDEO | Bătaie la bordul unui avion Ryanair după ce o femeie beată a început să se certe cu pasagerii

Un zbor Ryanair de la Manchester, Marea Britanie, către Ibiza, Spania, a fost întârziat circa 90 de minute înainte de decolare din cauza unei încăierări izbucnite între mai mulți pasageri.

În urma incidentului, trei pasageri au fost dați jos din aeronavă de către poliția locală, iar avionul a continuat drumul către Ibiza, cu întârziere, a declarat un purtător de cuvânt Ryanair.

Filmarea, pe care o puteți vedea mai jos și care a fost realizată de un pasager, surprinde momentul în care o femeie strigă de mai multe ori: „Te voi găsi!”

În imagini, se poate observa cum mai mulți pasageri se luptă pe culoarul dintre scaune. La un moment dat, o femeie îmbrăcată în roz este trasă înapoi, departe de confruntare.

Un purtător de cuvânt al poliției din Greater Manchester a transmis că „doi bărbați în vârstă de 30 de ani și o femeie, tot în vârstă de 30 de ani, au fost arestați sub suspiciunea de a fi băut alcool la bordul unui avion”.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Mai mult, unul dintre bărbați și femeie au fost arestați și sub suspiciunea de a fi agresat ofițeri de poliție. Toți se află în continuare în custodie pentru interogări.

O pasageră a avionului, identificată de Kennedy News & Media ca fiind Lyndsay Cash din Wigan, Anglia, a relatat că o femeie „s-a izbit de toată lumea de cum a intrat în avion”.

Cash a declarat: „Era beată și când cineva i-a atras atenția, a început să se certe cu toți. Pur și simplu au început să se lupte în culoar și a devenit foarte violent”.

Lyndsay Cash a adăugat că echipajul de bord nu a intervenit într-un mod adecvat, fapt ce a afectat inclusiv copiii prezenți în avion.

„Nu am fost mulțumită de modul în care s-a gestionat situația”, a menționat ea.

Conform declarațiilor sale, incidentul s-a petrecut cu aproximativ 15 minute înainte de plecarea avionului, iar decolarea a fost întârziată cu aproximativ o oră și jumătate ca rezultat.

Distribuie acest articol