VIDEO | Grav accident rutier între un autocar și un autoturism. Tânăr întors din străinătate, mort pe loc

Viorel, un tânăr de 22 de ani care tocmai se întorsese din străinătate, a murit într-un accident tragic în localitatea Tomșani, județul Vâlcea.

Viorel-202406151807
Viorel, tânărul mort în accidentul din această dimineață. Sursă foto: observatornews.ro.

Tragedia s-a petrecut în această dimineață de sâmbătă, 15 iunie 2024, când autoturismul condus de Viorel s-a ciocnit frontal cu un autocar care transporta 56 de persoane.

Potrivit Observator în autocar se aflau 51 de elevi elevi și cinci cadre didactice care se îndreptau spre Valea Prahovei pentru o excursie.

Viorel-202406151807a
Autocarul implicat în accident. Sursă foto: observatornews.ro.

Echipajele de intervenție, sosite rapid la fața locului, au constatat că șoferul autoturismului era încarcerat.

Pompierii l-au scos din vehicul, dar, din păcate, tânărul a fost declarat decedat la fața locului. Se pare că acesta a încercat o depășire, moment în care a avut loc impactul fatal.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În urma coliziunii, pasagerii din autocar au fost evaluați medical. Doi copii au suferit atacuri de panică, iar șoferul autocarului a suferit escoriații.

Trei copii și șoferul autocarului au fost transportați la spital pentru investigații suplimentare.

Viorel-202406151807b
Mașina condusă de Viorel. Sursă foto: observatornews.ro.

„La ora 07:47 a fost activat Planul Roşu, iar după sosirea primelor echipaje și evaluarea medicală a pasagerilor a fost dezactivat, la ora 07:57″, a transmis ISU Vâlcea.

Viorel se întorsese din Anglia și aterizase la Cluj, de unde s-a dus la Sibiu să își recupereze mașina.

De acolo, el a pornit spre casa sa din Vâlcea. Marți urma să plece înapoi în Anglia, după ce ar fi trebuit să petreacă o vacanță frumoasă alături de familie și prieteni.