VIDEO. Incendiu dramatic în Italia: 3 frați au murit, părinții și alți doi copii sunt la spital cu arsuri grave

Un incendiu violent s-a produs în timpul nopții de vineri spre sâmbătă, 22 octombrie, într-un apartament din Catanzaro, regiunea Calabria, trei frați și-au pierdut viața, iar alți doi copii și părinții sunt internați la spital cu arsuri grave, informează Il Messaggero.

Pompierii au fost chemați în jurul orei 01:30 după ce au primit un apel pentru un incendiu izbucnit într-un apartament de la etajul cinci al unui imobil aflat pe „Via Caduti 16 martie 1978”. În interiorul locuinței se afla o familie de șapte persoane, de naționalitate italiană. Tatăl lucrează ca vânzător ambulant, iar mama este casnică.

Tragedia are un bilanț dramatic în ce privește victimele, trei frați de 22, 14 și 12 ani au decedat probabil din cauza inhalării de fum. Trupurile lor au fost găsite în interiorul casei în timpul operațiunilor de stingere a incendiului.

Părinții lor și alți doi frați, o fată de 12 ani și un băiat de 16 ani, au fost răniți grav în incendiu. Au fost transportați la spitalele din Bari și Catania. VIDEO mai jos:

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În operațiunile de salvare au fost implicate două echipe de pompieri. Locuitorii apartamentelor învecinate au fost evacuați. În prezent se fac cercetări pentru a se stabili cauza declanșării incendiului.