VIDEO | Însoțitor de zbor atacat în avion de o pasageră după ce i-a luat băutura alcoolică din față

Episodul s-a petrecut la bordul unei aeronave care transporta pasageri din orașul britanic Manchester spre insula grecească Rodos, unde o femeie de circa 70 de ani a atacat un însoțitor de zbor, supărată că acesta i-a luat din față paharul cu o băutură alcoolică.

Căpitanul echipajului a hotărât apoi să aterizeze pe cel mai apropiat aeroport și să predea pasagera violentă pe mâna autorităților.

Potrivit Daily Mail, pensionara a devenit irascibilă inițial după ce a cerut să primească șampanie gratuit și i-a fost refuzată cererea.

Femeia a comandat apoi un gin tonic, dar un membru al echipajului de bord i-ar fi luat paharul din față ulterior, fiindcă aceasta devenise agresivă.

Însoțitorul de zbor s-a așezat lângă pasageră și a încercat să o calmeze, dar aceasta a devenit tot mai violentă, membrul echipajului fiind nevoit la un moment dat să se ridice pentru a nu fi lovit de ea.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Pensionara s-a ridicat și ea însă, iar în imaginile video făcute publice de un pasager, aceasta poate fi văzută cum îl lovește de două ori pe însoțitor cu palma peste față.

Un alt însoțitor de zbor a sărit în ajutorul colegului său și, cu greu, au reușit să o imobilizeze pe femeie, în timp ce căpitanul avionului a decis să devieze zborul spre Germania pentru a debarca pasagera violentă și a preda-o polițiștilor.

Avionul a aterizat pe aeroportul din Munchen, unde bătrâna a fost preluată de polițiști în cele din urmă. Un pasager, care a dorit să-și păstreze anonimatul, a declarat că femeia urinase pe mai multe scaune din avion, cu puțin înainte să fie debarcată.

„A început să înjure și să aibă ieșiri violente. La un moment dat, s-a ridicat și a încercat să deschidă ușa cabinei în timpul zborului”, a spus pasagerul anonim.

- Continuarea după publicitate -

„În acel moment, a fost așezată înapoi pe scaunul ei, în timp ce doi pasageri bărbați încercau să o imobilizeze, deoarece lovea oamenii. A urinat pe trei scaune și a avut de mai multe ori ieșiri violente până a trebuit să facem o aterizare de urgență la Munchen”, a mai adăugat pasagerul.

Același pasager spune că membrii echipajului au gestionat foarte bine situația, dar că au fost nevoiți să aștepte două ore pe aeroportul din Germania până au decolat din nou.

Un reprezentant al companiei Jet2, care opera zborul, a confirmat ulterior cele întâmplate în avion și a transmis scuze pasagerilor deranjați de acest episod.

@rotalianul