VIDEO | Italia: Bărbat dezbrăcat în plină stradă, fuge de iubită. „Ești o cu**ă!”

O scenă inedită a avut loc zilele trecute în centrul Romei, capitala Italiei, care pare ruptă dintr-un film de comedie.

Doi tineri, un bărbat și o femeie, au fost filmați în timp ce el fugea dezbrăcat, purtând doar un prosop, pe străzile din cartierul Esquilino, iar ea alerga după el.

În mijlocul acestui spectacol neașteptat, bărbatul striga către femeie: „Ești o cu**ă!”, deși cel care fuge dezbrăcat de ea era el, după cum arată imaginile care lasă de înțeles că ar fi fost prins cu amanta în flagrant.

În detaliu, scena, cât se poate de comică, arată un tânăr care traversează strada în goană și numai norocul a făcut în așa fel încât nu fie lovit de vreo mașină.

Care este motivul pentru care s-a ajuns la această situație, putem doar să ne imaginăm, dar presa locală a lansat ca principală ipoteză că tânărul a fost prins de iubită înșelând-o și singura sa scăpare a fost în acel moment să fugă în stradă, în plină zi, cu numai un prosop înfășurat în jurul zonelor intime.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Prosop care, însă, așa cum se poate observa în video de mai jos, la un moment dat a căzut și acela.

Pe de altă parte, cel care acuza public de infidelitate era chiar el, în timp ce ea părea că-l urmărea pentru a clarifica o situație.

Mai exact, tânărul încerca să fugă de cuvintele fetei care, dintr-un motiv sau altul, dorea să-l oprească și să-i explice ceva.

- Continuarea după publicitate -

Toate acestea se petrec sub ochii localnicilor care surprind momentul, fotografiind și filmând. În cele din urmă, acest incident a devenit viral pe internet în numai câteva ore.

@rotalianul