VIDEO | Italian înșelat de iubită, dă o petrecere pentru a anunța logodna lor și o umilește în fața invitaților

O petrecere organizată în urmă cu câteva săptămâni în orașul italian Torino din Piemonte, care promitea a fi un prilej de bucurie pentru toți invitații, s-a transformat într-o dramă asemănătoare unei scene de telenovelă.

Cel ce a organizat petrecerea, la care au participat circa 50 de persoane, sub pretextul celebrării logodnei cu iubita sa, Cristina Seymandi, 47 de ani și fostă colaboratoare a primăriței din Torino, Chiara Appendino, a fost Mario Segre, un binecunoscut contabil și bancher în vârstă de 68 de ani.

Cu toate acestea, în loc de a anunța data nunții, el a dezvăluit adevărul despre partenera sa și i-a adus acuzații foarte grave, conform ziarului La Repubblica.

Cuplul, ambii având în spate alte căsătorii eșuate și copii, erau împreună de trei ani și plănuiau să se căsătorească în toamna acestui an.

Din nefericire, Segre ar fi descoperit, datorită unor fotografii, că iubita sa avusese o aventură amoroasă cu un avocat.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

El a decis așadar să dezvăluiască trădarea logodnicei sale chiar la petrecerea în cadrul căreia aveau să anunțe data nunții, în fața tuturor invitaților, în ceea ce părea a fi un moment crucial al serii.

În fața publicului șocat, el a declarat: „Doresc să îi ofer libertatea de a iubi un renumit avocat, la care evident ține mai mult decât la mine (…) Și știu că înainte de el ai avut o relație și cu un renumit antreprenor.”

În discursul său, bărbatul a adăugat: „Dragi prieteni, să nu credeți că mă bucur să apar în fața voastră ca un bărbat înșelat.

Dar ea este atât de abilă în a spune povești, încât nu puteam să o las doar pe ea să povestească motivul pentru care închei conviețuirea cu ea în această seară.

Este o simplă poveste de infidelitate, chiar înainte de căsătorie. Sunt foarte dezamăgit și inima mi-e frântă.”

La final, bărbatul s-a adresat direct femeii, sugerându-i să meargă la Mykonos (o insulă grecească), locul unde plănuiau să își petreacă luna de miere, cu avocatul ei, menționând că totul este deja plătit.

De asemenea, Segre a afirmat că își păstrează respectul profesional față de ea și că, după ce se va întoarce, ar putea discuta despre continuarea colaborării lor profesionale.

Femeia nu a rostit niciun cuvânt pe durata discursului, iar atmosfera a fost una parcă de gheață.

Cu toate acestea, într-un articol scris de ziarul La Stampa, Cristina Seymandi a anunțat că va lua măsuri legale împotriva fostului ei iubit.