VIDEO. Moldovean îngropat de viu timp de 4 zile. Salvat de polițiștii care i-au auzit țipetele

Un tânăr de 18 ani din satul Ustia, raionul Glodeni, din Republica Moldova, a fost reținut de polițiști fiind suspectat de omor și tentativă de omor.

Acesta ar fi omorât o femeie de 74 de ani, iar pe un bărbat de 62 de ani, l-ar fi înjunghiat, după care l-ar fi închis într-un beci improvizat în grădină, pe care l-a acoperit cu pământ.

photo_2024-05-19_15-13-17

Bărbatul îngropat de viu a supraviețuit în mod miraculos și a fost găsit după patru zile. Știrea face înconjurul lumii, fiind relatată de și de Daily mail

La data de 13 mai, polițiștii din Glodeni, au fost alertați de o persoană care a comunicat că ruda sa, o femeie de 74 de ani, a fost depistată decedată în propria locuință.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Polițiștii au ajuns la fața locului, iar cercetările preliminare au arătat că femeia ar fi decedat după ce a fost abuzată și bătută.

„Doamna a lucrat la magazin în centru, era o femeia foarte de treabă, ea are peste 50 de ani de când lucra la magazin, probleme cu ea niciodată nu a avut nimeni, o femeie foarte omănoasă, copii nu are, bărbatul a decedat mai demult, o femeie singură”, a declarat o consăteancă a victimei.

În aceeași zi a fost identificat autorul faptei și anume tânărul de 18 ani, domiciliat în același sat. Acesta a fost găsit de polițiști chiar acasă la el.

Audiat de oamenii legii tânărul se încurca în declarații. În timpul cercetării locuinței acestuia și a acumulării probelor, în apropierea domiciliului oamenii legii au auzit de sub pământ, un strigăt de ajutor.

În urma săpăturilor, polițiștii au depistat un beci improvizat, iar în interior a fost găsit un bărbat în stare conștientă, cu o rană în zona gâtului. Video mai jos:

El a povestit că în seara zilei de 11 mai ar fi stat la băut cu tânărul de 18 ani când, la un moment dat, au început să se certe. Băiatul l-ar fi rănit în zona gâtului și apoi l-a îngropat de viu.

În noaptea următoare, duminică, 12 mai, spre luni, tânărul a intrat în casa femeii de 74 de ani și a ucis-o în bătaie după ce a profitat de ea.

El a fost reținut de Poliție și urmează să fie judecat pentru faptele sale.