VIDEO. Nuntă pe un zbor Wizz Air! Doi tineri s-au căsătorit în avion după ce au câștigat concursul „WIZZiamoci in volo”

Un eveniment neobișnuit și plin de romantism a avut loc zilele trecute pe un zbor Wizz Air de la Milano la Madrid. Ivano și Federica, doi tineri italieni, și-au unit destinele în aer, pe data de 15 aprilie.

Alături de ei, în avion au zburat membrii familiei și prietenii, pentru un total de 50 de pasageri cu biletele plătite de Wizz Air, care au dorit să le fie alături în această frumoasă aventură.

photo_2024-04-19_21-06-52

Cei doi miri au câștigat concursul „WIZZiamoci in volo”, organizat de compania aeriană în luna martie.

„WIZZiamoci in volo” este un joc de cuvinte ce implică numele companiei aeriene Wizz Air și ideea de a se căsători în zbor (sposiamoci in volo = să ne căsătorim în zbor).

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Ivano și Federica, un cuplu din Novara, ales din multe alte candidaturi, a avut ocazia să transforme visul lor în realitate datorită unei propuneri de căsătorie făcute de Ivano chiar pe un zbor Wizz Air în urmă cu un an.

Pe 15 aprilie 2024, nunta a fost oficiată de căpitanul avionului, care a împărțit celor aproximativ 200 de pasageri-invitați tort și șampanie pentru a celebra împreună momentul fericit.

photo_2024-04-19_21-07-27

Pe lângă elementele tradiționale ale unei nunți, atmosfera a fost îmbogățită de un concert spontan de saxofon, oferit de unul dintre invitați, acompaniat de vocile copiilor lui Ivano.

Federica a împărtășit că muzica este doar una dintre pasiunile care îi unesc, subliniind spiritul lor aventuros și imprevizibil:

„Suntem mereu în călătorie, iubim aventurile și descoperirea lumii. Fiecare zi pentru noi este trăită cu intensitatea unui moment special.”

111323079-81b00c86-faa5-4eb6-be41-4e8de5f9ae02

După ceremonie, tinerii căsătoriți au continuat sărbătoarea cu o mică luna de miere de trei zile în Madrid, oferită tot de compania aeriană, înainte de a se întoarce în Italia.

Familia și prietenii s-au întors de asemenea cu un zbor de seară, după o scurtă vizită turistică de trei ore.

Acest eveniment nu numai că marchează un nou început pentru Ivano și Federica, dar reprezintă și o expresie a conceptului „WIZZiamoci in volo”, care celebrează pasiunile comune, veselia și spontaneitatea, transformând o călătorie obișnuită într-o amintire de neuitat.

Aceste concursuri sunt o metodă ingenioasă pentru companiile aeriene de a se diferenția de concurență.

Pentru acest concurs, candidații au trebuit să posteze pe Instagram o fotografie sau un videoclip explicând ce înseamnă dragostea și de ce ar vrea să se căsătorească la bordul unui zbor al unei companii aeriene. Au menționat @wizzair în descriere și au inclus hashtag-ul #WIZZiamociinvolo.

Regulamentul concursului „WIZZiamoci in volo” AICI.