VIDEO | O femeie s-a trezit la viață când familia se pregătea să o înmormânteze. „A început să-și miște mâna stângă, să deschidă ochii și gura”

O poveste cutremurătoare și aproape de necrezut vine din Babahoyo, Ecuador. O femeie în vârstă de 76 de ani a fost declarată moartă de către medicii spitalului local, însă membrii familiei au descoperit în timpul pregătirilor pentru înmormântare că aceasta era încă în viață. În prezent, femeia se află din nou în spital, în stare gravă, dar încă în viață, relatează El Universo.

700-2023061194217 (10)

Conform declarațiilor familiei, Bella Montoya s-a simțit rău acasă vineri, 9 iunie și a fost transportată la spitalul Martín Icaza din Babahoyo.

La prânz, starea femeii s-a înrăutățit, iar puțin timp mai târziu medicii au declarat decesul. Bella a fost pusă în sicriu și predată familiei pentru a se organiza înmormântarea.

Scena șocantă care a urmat a fost filmată de către membrii familiei, care acum acuză spitalul de neglijență gravă. La câteva ore după ce a fost considerată decedată și așezată în sicriu, membrii familiei au descoperit cu groază că Bella era încă în viață – ea respira și se mișca.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

2023061133555

Potrivit fiului acesteia, Bella a rămas în sicriu aproximativ patru ore, de la ora 14:00 la 18:00, până când sicriul a fost redeschis pentru a-i schimba hainele. Atunci, familia a realizat cu stupoare că femeia prezenta încă semne vitale.

„Mama mea a început să-și miște mâna stângă, să-și deschidă ochii, gura, inima îi bătea tare și se străduia să respire”, a mărturisit fiul femeii, Gilber Balberán. În videoclipul înregistrat se poate observa disperarea familiei, care a încercat să o resusciteze pe Bella în timp ce așteptau sosirea ambulanței. Video mai jos, în postarea de pe Twitter:

În prezent, Bella Montoya este internată în aceeași unitate clinică care anterior îi declarase decesul.

„Medicul care mi-a spus la prânz că mama mea a murit nu era acolo. Un alt medic s-a ocupat de ea, a intubat-o și a dus-o într-o cameră unde este supravegheată”, a declarat fiul acesteia.

În ciuda întregului incident, Gilber Balberán consideră că „Dumnezeu i-a dat mamei sale o a doua șansă”, dar subliniază că în acest caz a existat o neglijență gravă din partea spitalului.

Distribuie acest articol