VIDEO | O pasageră a născut în avion chiar înainte de decolare. Femeia a avut parte de o naștere prematură

O pasageră a avut parte de o experiență pe cât de emoționantă, pe atât de neobișnuită și rară în timp ce se afla într-un avion pregătit de decolare de pe aeroportul Sabiha Gökçen din Istanbul, Turcia.

nastere-avion-turcia-202311
Bebelușul născut în avion. Sursă foto: instagram.com/havahabercom

Potrivit publicației locale Antalya Hürses, femeia a născut cu puțin înainte ca avionul cu care urma să călătorească spre Marsilia, Franța, și era operat de compania aeriană Pegasus, să decoleze.

Fericitul eveniment a avut loc sâmbătă, 4 noiembrie 2023, marcând un eveniment neașteptat pentru aeronava care era cea cu numărul100 adăugată în flota companiei, în anul centenarului Republicii Turcia.

Zborul, care părea să decurgă normal, a luat o întorsătură neașteptată când una dintre pasagere a început să aibă contracții intense.

Echipajul de cabină și echipa de prim ajutor din aeroport au intervenit rapid, realizând că femeia era pe cale să nască.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În urma acestei constatări, pasagera a fost mutată într-o zonă retrasă a aeronavei, unde, cu ajutorul echipajului de bord și al echipelor medicale, nașterea a avut loc în siguranță.

Atât mama, cât și bebelușul născut prematur, au fost ulterior transportați la spital cu o ambulanță.

Acest incident neobișnuit a dus, bineînțeles, la o întârziere a zborului Sabiha Gökçen-Marsilia, dar niciunul dintre pasageri nu s-a plâns de acest lucru.

Compania Havaalanı İşletme ve Havacılık Endüstrileri Anonim Şirketi (HEAŞ), care gestionează aeroportul, a anunțat fericita întâmplare pe rețelele sociale, menționând:

„Pasagerii zborului Pegasus de astăzi de la SAW la Marsilia au fost martorii unui moment unic de naștere. Bebelușul prematur a fost transportat la spital de echipele de prim ajutor ale HEAŞ.”

Totodată, compania a distribuit o fotografie a nou-născutului pe contul său de socializare, celebrând acest moment special.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от HavaHaber (@havahabercom)