VIDEO | O pasageră a născut în avion chiar înainte de decolare. Femeia a avut parte de o naștere prematură

O pasageră a avut parte de o experiență pe cât de emoționantă, pe atât de neobișnuită și rară în timp ce se afla într-un avion pregătit de decolare de pe aeroportul Sabiha Gökçen din Istanbul, Turcia.

nastere-avion-turcia-202311
Bebelușul născut în avion. Sursă foto: instagram.com/havahabercom

Potrivit publicației locale Antalya Hürses, femeia a născut cu puțin înainte ca avionul cu care urma să călătorească spre Marsilia, Franța, și era operat de compania aeriană Pegasus, să decoleze.

- Continuarea după publicitate -

Fericitul eveniment a avut loc sâmbătă, 4 noiembrie 2023, marcând un eveniment neașteptat pentru aeronava care era cea cu numărul100 adăugată în flota companiei, în anul centenarului Republicii Turcia.

Zborul, care părea să decurgă normal, a luat o întorsătură neașteptată când una dintre pasagere a început să aibă contracții intense.

Echipajul de cabină și echipa de prim ajutor din aeroport au intervenit rapid, realizând că femeia era pe cale să nască.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În urma acestei constatări, pasagera a fost mutată într-o zonă retrasă a aeronavei, unde, cu ajutorul echipajului de bord și al echipelor medicale, nașterea a avut loc în siguranță.

Atât mama, cât și bebelușul născut prematur, au fost ulterior transportați la spital cu o ambulanță.

Acest incident neobișnuit a dus, bineînțeles, la o întârziere a zborului Sabiha Gökçen-Marsilia, dar niciunul dintre pasageri nu s-a plâns de acest lucru.

Compania Havaalanı İşletme ve Havacılık Endüstrileri Anonim Şirketi (HEAŞ), care gestionează aeroportul, a anunțat fericita întâmplare pe rețelele sociale, menționând:

„Pasagerii zborului Pegasus de astăzi de la SAW la Marsilia au fost martorii unui moment unic de naștere. Bebelușul prematur a fost transportat la spital de echipele de prim ajutor ale HEAŞ.”

- Continuarea după publicitate -

Totodată, compania a distribuit o fotografie a nou-născutului pe contul său de socializare, celebrând acest moment special.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от HavaHaber (@havahabercom)