VIDEO. O româncă face senzație pe străzile din Italia cu vioara. Lăudată de trecători: „Foarte talentată!”

În inima orașului Bari, pe străzile animate și iluminate festiv, o violinistă româncă a captivat audiența cu talentul său muzical în aceste zile premergătoare Crăciunului.

În ziua de 8 decembrie, când în Italia se sărbătorește Imaculata Concepție a Maicii Domnului sau Neprihănita Zămislire, mulți oameni au ieșit la plimbare prin centrul orașului Bari, gătiți în haine de sărbătoare.

Tânăra româncă i-a surprins pe mulți dintre aceștia, demonstrând o măiestrie deosebită în a cânta la vioară și a dansa în ritmul muzicii, relatează La Gazzetta del Mezzogiorno.

În Via Sparano, una dintre străzile principale ale orașului, prezența ei a adăugat un farmec aparte atmosferei de sărbătoare, încântând trecătorii care își făceau cumpărăturile pentru cadourile de Crăciun.

„Am ascultat-o, a fost încântător!”, „Chiar foarte talentată, ca și alți artiști care înveselesc trecătorii în Piazza Umberto I cu muzica lor”, „Ce bine, că altfel e o tristețe enormă în oraș”, sunt doar câteva comentarii de apreciere la adresa româncei noastre, la articolul distribuit de La Gazzetta del Mezzogiorno.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

VIDEO mai jos:

@rotalianul