Video: Polițiști italieni înconjurați și amenințați când voiau să aresteze doi români

Doi agenţi de poliţie italieni au trecut prin clipe de groază în cartierul Tor Bella Monaca, de la periferia Romei, în momentul în care au încercat să aresteze doi tineri români acuzaţi de trafic de droguri. În vreme ce românii fugeau, poliţiştii au fost înconjuraţi de un grup agresiv care i-a ameninţat chiar cu moartea. Unul dintre agenţi a fost rănit în confruntare.

Polițiștii se aflau în timpul unei operațiuni antidroguri, ei au oprit mașina în care se aflau cei doi români, dar aceștia au încercat să fugă. Imediat, polițiștii au fost înconjurați și amenințați de mai multe persoane care se aflau în zonă, cu încercarea de a-i scăpa pe cei doi români de sub urmărire.

Ca să scape de presiunea care se exercita asupra lor, agenţii au fost nevoiți să folosească armele din dotare și să tragă în aer. Între timp, au ajuns şi întăririle, astfel că românii, unul în vârstă de 24 de ani, cu inițialele F.N şi altul de 17 ani, au fost prinși și arestaţi.

Ulterior, la percheziţii, agenţii au descoperit localnici care ascundeu în case arme şi droguri. O femeie italiancă de 54 de ani, proprietara maşinii folosite de români, deţinea ilegal un pistol calibrul 38 şi aproape un kilogram de marijuana. Anchetatorii presupun că le-ar fi primite de la cei doi români pentru a le ascunde.

Unul dintre polițiști a fost ușor rănit în timpul arestării celor doi fugari.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Puteți vedea cele întâmplate filmate de un localnic în video de mai jos: