VIDEO. Rechin filmat în Italia de doi pescari. Apelul autorităților către populație

Un rechin mako impresionant de trei metri lungime a fost observat în aceste zile în largul coastei toscane, mai exact în apele din zona orașului Livorno, informează Corriere della Sera.

Rechinul, care înota la suprafață, a fost văzut de doi pescari care au filmat scena: „Are trei metri, ba chiar și mai mult”.

Rechinul s-a apropiat de barca lor, înotând în cerc pentru o clipă înainte de a se îndepărta.

Cei doi pescari au reușit să filmeze întâmplarea, postând apoi videoclipul pe rețelele de socializare, unde în scurt timp a devenit viral. În imaginile postate se pot auzi comentariile pescarilor care în acel moment se aflau pe barca lor.

Garda de coastă și căpitănia portului Livorno recomandă „prudență în activitățile maritime” și îndeamnă pe „oricine poate furniza alte filmări sau informații să notifice imediat autoritatea maritimă, raportând despre caracteristicile și locul posibilelor observări ale unui exemplar, prezența sau absența puilor și starea de sănătate, pe cât se poate deduce din observație”.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Numerele de telefon pentru contact sunt +390586826011/826069/826070. De asemenea, se poate trimite un e-mail la adresa: so.cplivorno@mit.gov.it. VIDEO mai jos:


Rechinul Mako este cel mai rapid rechin şi unul dintre cei mai rapizi peşti de pe planetă. El este cunoscut pentru abilitatea de a sări la înălţimi mari afară din apă în timpul vânătorii.

Este un animal cu o dimensiune gigantică, ajungând la aproape 4 metri și jumătate lungime și cântărind 750 de kilograme. Are o structură musculară extrem de masivă și puternică.

Distribuie acest articol