VIDEO | Român găsit mort într-un pârâu din Italia. Anchetă pentru a descoperi circumstanțele în care a murit

Trupul fără viață al unui bărbat român a fost găsit în pârâul Dioma din Vicența (Veneto) în dimineața zilei de 8 martie 2022.

Tragica descoperire a fost făcută de niște trecători, în jurul orei 10:00 de ieri, care au văzut cadavrul în apa pârâului, sub pasarela din zona Ponte Alto.

Alertate autoritățile locale, la fața locului au intervenit imediat carabinierii, o ambulanță și scafandrii din cadrul unității de pompieri din localitate, aceștia din urmă reușind să scoată trupul neînsuflețit al românului la mal.

Un reprezentat al Parchetului din Vicența a ajuns, de asemenea, la locul tragediei pentru a deschide o anchetă prin care să se facă lumină asupra cauzei decesului românului nostru.

Din primele informații, relatate de televiziunea locală Antenna 3, reiese că victima avea asupra sa un ghiozdan în care se aflau și actele sale de identitate.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Anchetatorii au constatat astfel că este vorba de un cetățean român, în vârstă de 37 de ani și fără un domiciliu stabil, care trăia de mai mult timp în acea zonă a orașului.

Oamenii legii nu exclud posibilitatea ca bărbatul să fi suferit o moarte violentă, dar în acest moment toate indiciile arată că ar fi vorba despre un accident.

Parchetul a dat dispoziții să fie efectuată autopsia asupra cadavrului pentru a afla cu exactitate cauza decesului.