VIDEO | Român la Italia’s Got Talent, apreciat de juriu și promovat direct în finala concursului

În seara celei de-a șasea ediții din cadrul audițiilor pentru “Italia’s Got Talent 2023”, Tiberio Cosmin, un talent originar din România, a reușit să cucerească inimile publicului și juriului cu un monolog plin de umor despre diferențele dintre Italia și România.

Prezența sa pe scenă a avut un impact atât de puternic, încât a determinat pe Frank Matano, unul dintre jurații emisiunii, să apese butonul de „Golden Buzzer”, un gest care trimite direct concurentul în etapele finale ale competiției.

Dar cine este Tiberio Cosmin, artistul care a primit acest onorabil premiu?

Născut în România, Tiberio a petrecut majoritatea vieții sale în țară. După ce a asistat la un spectacol de stand-up comedy, a decis să își abandoneze studiile în Economie și să își înceapă cariera pe scenă, ca și comediant.

Talentul său natural și carisma l-au făcut repede cunoscut și apreciat în România, datorită spectacolelor sale de teatru și aparițiilor televizate.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Cu toate acestea, viața lui Tiberio a luat o întorsătură neașteptată în 2013 când s-a mutat în Italia din dragoste.

Perioada de adaptare în țara boot-ului nu a fost una ușoară. După o serie de incertitudini și provocări, Tiberio a reușit să își găsească un loc de muncă ca lucrător într-o tipografie.

Cu toate acestea, pasiunea sa pentru comedia a rămas neștirbită. În ultimii ani, el și-a regăsit inspirația și a început din nou să scrie texte comice, iar decizia de a se înscrie la audițiile „Italia’s Got Talent” a fost pasul pe care l-a făcut pentru a se repune în joc și pentru a-și relua cariera în comedie.

Monologul său, care a evidențiat într-un mod umoristic diferențele dintre cultura română și cea italiană, a reușit să pătrundă în inimile italienilor, făcându-i pe mulți să zâmbească și să reflecteze în același timp.

Acesta este doar începutul pentru Tiberio Cosmin pe scena „Italia’s Got Talent”, iar noi suntem nerăbdători să vedem unde îl va duce talentul său în continuare. VIDEO mai jos: