VIDEO | Român ucis de un conațional în Italia. Criminalul a aruncat apoi cadavrul pe un câmp agricol

Un cetățean român din localitatea italiană Scisciano, de lângă Napoli, a fost arestat sâmbătă, 18 iunie 2022, acuzat fiind de uciderea unui conațional.

Din primele informații relatate de cotidianul digital Napoli Today reiese că, la data de 4 iunie 2022, corpul fără viață al lui Gheorghe Paraschiv, în vârstă de 54 de ani, a fost găsit pe un teren agricol din localitatea Scisciano.

Anchetatorii au stabilit în scurt timp că bărbatul român a fost ucis și, pentru a desluși misterul crimei, au inspectat înregistrările camerelor video de supraveghere din localitatea menționată mai sus, dar și din alte localități.

Astfel, carabinierii au descoperit că la data de 2 iunie 2022, Gheorghe Paraschiv a mers împreună cu un alt cetățean român, identificat ca fiind Florin Sitariu, în vârstă de 48 de ani, la un magazin din localitatea Nola.

Cei doi au mers apoi la locuința lui Sitariu din Scisciano unde, se presupune, Paraschiv a fost ucis de prietenul său.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Conform informațiilor făcute publice de anchetatori până la această oră, românul de 48 de ani ar fi legat apoi trupul fără viață al lui Paraschiv și l-ar fi băgat într-un sac de plastic.

Sitariu a transportat apoi cadavrul cu un scuter, la primele ore din data de 3 iunie 2022, pe terenul agricol unde a fost găsit în următoarea zi.

În urma dovezilor video găsite de carabinieri, Parchetul din Nola, care a preluat ancheta asupra acestei crime, a emis un mandat de arestare pe numele lui Florin Sitariu, care a fost arestat în cursul dimineții de astăzi.

Ancheta continuă însă, pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care a avut loc crima, precum și motivul.

Distribuie acest articol