VIDEO. Sicriu cu un mort, căzut din mașină în timp ce se îndrepta spre cimitir

Un incident macabru a avut loc în Golub-Dobrzyń, Polonia, luni, 24 aprilie, când un sicriu care transporta o persoană decedată a căzut dintr-o maşină funerară şi a ajuns în mijlocul străzii, informează TNV24.

Un clip video înregistrat de un martor ocular arată sicriul cu o coroană pe el, căzut în mijlocul unei intersecții pustii.

Martorul a sunat imediat la poliţie, dar când agenții au ajuns la faţa locului, sicriul nu mai era acolo.

LANDSCAPE_840

Reprezentanții companiei funerare au preluat rapid sicriul de la fața locului, dar nu au dat nicio explicație cu privire la motivul căderii sicriului din mașină.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Ei au declarat că nu ştiu exact ce s-a întâmplat, dar că îşi cer scuze pentru ceea ce s-a întâmplat și că o anchetă este în curs de desfăşurare.

Potrivit unei surse neoficiale, lucrătorii de la compania funerară se îndreptau spre un cimitir dintr-o localitate din apropiere, iar cel mai probabil, sicriul nu a fost securizat cum trebuie și a căzut din mașină.

Imaginile cu sicriul căzut în mijlocul străzii au fost postate pe Facebook, iar localnicii s-au arătat indignaţi de situaţie şi au considerat că familia defunctului ar trebui să primească despăgubiri. Video mai jos:

Compania funerară a informat familia despre incident și și-a exprimat regretul pentru această situație, considerând incidentul unul dintre cele mai jenante și dureroase din întreaga sa activitate.