VIDEO: Simona, o româncă din Italia plină de curaj, s-a luptat cu un infractor care jefuia barul unde lucrează

Se numește Simona, are 30 de ani și este româncă, femeia care în seara zilei de joi, 4 octombrie 2018, s-a luptat în mod curajos cu un infractor care jefuia barul Grifondoro de pe via Roma, 45, în care aceasta lucrează, din localitatea italiană Volta Mantovana, provincia Mantova, relatează ziarul local Gazzetta di Mantova.

Din imaginile preluate de la camerele de filmat instalate pentru siguranță în bar se vede cum un bărbat cu vârsta între 25-30 de ani, cu fața acoperită și cu mănuși pe mâini, trage în jos camera de supraveghere externă a barului.

Apoi intră și se ascunde sub tejghea, cu intenția de a fura banii din casa de marcat sau chiar casa de marcat cu totul, profitând de absența momentană a Simonei, care a fost chemată de un client de la jocurile de noroc din bar.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Conaționala noastră între timp se întoarce la tejghea și vede silueta infractorului ascuns sub aceasta, furând banii din casa de marcat. Dintr-o mișcare sare asupra lui și cad amândoi la pământ, apoi el încearcă imediat să fugă, dar Simona îl prinde de un picior, așa cum se poate vedea și în filmarea de mai jos. Infractorul o lovește cu piciorul, reușește să scape de prinsoare femeii românce, apoi fuge din bar, probabil la o mașină care-l aștepta în exterior.

Imediat după fuga infractorului au fost alertați și carabinierii, care au trimis o patrulă la barul Grifondoro și, în scurt timp, au dat startul căutării infractorului, despre care nu se cunoaște naționalitatea sau alte detalii, în afară de faptul că are între 25 și 30 de ani, că este înalt și slab.

Conaționala noastră, din fericire, a suferit doar câteva răni ușoare, dar prin gestul său plin de curaj a reușt să slaveze o bună parte din suma de bani din casa de marcat, infractorul reușind să fugă cu numai 300 de euro în final.

Proprietara barului, Luisa Poli, impresionată de curajul Simonei

„Sunt foarte impresionată. Simona lucrează cu mine de vreo patru ani, este o fată de aur și foarte muncitoare. A pus în pericol viața sa pentru a salva niște bani care nu sunt nici măcar ai săi. Îi voi mulțumi mereu. Dar trebuie să fiu complet sinceră și să vă spun că, în final, am și certat-o puțin pentru că nu trebuia să riște atât de tare”, povestește proprietara barului Grifondoro, Luis Poli, pentru sursa citată.

Sursa foto & video: Gazzetta di Mantova

@rotalianul