VIDEO: Șlagărul românesc „Dacă pleci” devine „Vai da lei”. Interpretat de italianul Alessandro Canino și trupa Hit Italy la semifinalele concursului Eurovision Romania

Etapa semifinalelor selecției naționale s-a încheiat duminică, la Arad, cu al doilea show al ediției din acest an a Eurovision România. Spectacolul a fost transmis în direct și în exclusivitate la TVR 1, TVR Moldova, TVRi, TVR HD și online, pe TVR+.

D A I N A – Letiția Moisescu & Sensibil Balkan, Dear Father – Laura Bretan, On a Sunday – Ester Peony, Renegades – Linda Teodosiu și Right Now – Olivier Kaye sunt piesele calificate de juriu în marea finală Eurovision România 2019. Alături de acestea, publicul a trimis în finală, prin televot, piesa Your journey, interpretată de Aldo Blaga.

- Continuarea articolului după publicitate -

La finalul concursului, tensiunea jurizării s-a risipit pe acorduri de muzică italiană: Alessandro Canino a susținut recitalul serii, alături de trupa Hit Italy.

Pe scena Eurovision România, șlagărul „Dacă pleci” al lui Cătălin Crișan a devenit „Vai da lei”

Devenit celebru pentru hituri precum „Brutta”, „Tu, tu, tu” sau „Crescerai”, care i-au marcat participarea la Festivalul Sanremo în anii ’90, Alessandro Canino a fost distins cu numeroase premii și a reprezentat Italia la festivaluri internaționale de muzică. Albumul „I”, prin care a revenit în lumina reflectoarelor în 2013, i-a adus premiul Leul de Aur la Veneția, iar din 2018, s-a alăturat proiectului Hit Italy, alături de fiica sa, Guya.

Pe profilul său de Facebook, Alessandro Canino a scris duminică seară: „Mulțumim România pentru toată afecțiunea pe care ne-ați arătat-o, sunteți minunați! Ne revedem curând!”

Marea finală Eurovision România va avea loc pe 17 februarie, la București, și va fi transmisă în direct și în exclusivitate de TVR.

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos