Șofer român din Italia își distruge mașina cu levierul (video). Circula cu numere românești și a fost sancționat

Un șofer român din Italia, supărat peste măsură de faptul că autorităţile italiene i-au pus sechestru pe maşină și l-au amendat, a intrat Live pe Facebook şi a început să-şi distrugă cu un levier maşina. Bărbatul român a fost sancționat pentru că circula cu un autoturism înmatriculat în România.

Potrivit ultimelor modificări ale codului rutier italian, toate maşinile cu numere străine care aparțin cetățenilor rezidenți de cel puțin 60 de zile în Italia, trebuie înmatriculate în această țară.

În caz contrar, autoturismele sunt confiscate provizoriu până la achitarea amenzii, iar în unele cazuri, dacă amenda nu este achitată în 180 de zile, autoturismul se confiscă de statul italian.

Carabinierii l-au oprit și i-au aplicat, conform normelor legale stabilite, o sancțiune de 500 de euro și sechestru pe mașină. Românul a preferat să-și distrugă autovehiculul și să renunțe la el pentru totdeauna, decât să suporte consecințele legii. „Da, măi, mi-au confiscat-o, cum te prinde, cum ți-o ia! Trebuie să le mai dai și 500 de euro amendă. Ia, Salvini, mașină, ia!”, spune el în timp ce lovește cu levierul ferestrele automobilului.

Mai jos, un video postat pe Facebook de OMG News în care se poate vedea cum șoferul român își distruge mașina:

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Român din Italia îşi distruge maşina confiscată, crezând că nu o mai poate recupera niciodată

Român din Italia îşi distruge maşina confiscată, crezând că nu o mai poate recupera niciodată. Sursa: Ergean Ringo. Toate detaliile, aici: https://bit.ly/2V7p350

Posted by OMG News on Tuesday, 19 February 2019