Video: Șoferul microbuzului cu români care se întorceau din străinătate făcea live pe Facebook în momentul accidentului

Șoferul microbuzului cu români care se întorceau din străinătate și care s-a izbit de un TIR pe autostrada Turda-Gilău, luni, 4 februarie, transmitea live pe Facebook în momentul producerii accidentului.

Luni, în jurul orei 11:30, microbuzul cu 8 persoane la bord s-a răsturnat după un impact frontal cu un TIR, pe autostrada A3, în apropierea localității Sălicea. În urma impactului, microbuzul s-a răsturnat, iar o persoană a rămas încarcerată. 5 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit unei înregistrări video publicate pe Facebook de Info Trafic 24, şoferul microbuzului avea o viteză de 140 km/oră și era live pe Facebook, în momentul producerii accidentului.

Vă avertizăm că în video de mai jos sunt redate imagini cu un puternic impact emoțional:

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

LİVE-UL PE FACEBOOK FACE NOİ VİCTİME❗ACCİDENTUL TERİBİL DE PE AUTOSTRADA A3 GİLĂU – TURDA TRANSMİS LİVE PE FACEBOOK CU 140 KM/H❗#VIDEO ATENȚIE IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL❗Șoferul microbuzului era #live pe FaceBook iar din cauza neatenției nu s-a asigurat la schimbarea benzii de circulație, iar in momentul în care s-a văzut depășit de un autoturism Volkswagen a tras de volan si s-a lovit de un TIR❕Un microbuz cu 5 oameni s-a răsturnat, luni 04.02.2019 după un impact violent cu un TIR, pe autostrada A3, pe sensul de mers dinspre localitatea Gilău înspre Turda, în apropierea localității Sălicea.La fața locului au intervenit 2 autospeciale de descarcerare, 2 echipaje SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple și două echipaje SAJ.Persoana rămasă blocată în microbuz a fost scoasă de pompieri prin parbrizul autoutilitarei. Cele cinci persoane din microbuz au primit îngrijiri medicale, fiind transportate de urgență la spital.Martorii spun că microbuzul se îndrepta spre Mureş şi pasagerii veneau de la muncă din străinătate.#STOP live pe Facebook la volan❗ Dă like vieţii❗

Posted by Info Trafic 24 on Monday, 4 February 2019