VIDEO: supraviețuitorii incendiului de la Colectiv îndeamnă românii să iasă la vot.

“Noi am supraviețuit la Colectiv. Și avem o rugăminte.”

Așa începe clipul postat de Tedy Ursuleanu, una dintre supraviețuitoarele tragicului incendiu de la Colectiv din 30 octombrie, 2015, pe pagina ei Facebook.

“Voiam un job, voiam drepturi, voiam niște reglementări exact cum se întâmplă în străinătate. Știam că la noi nu vor fi prea curând, însă acum sunt convinsă că, dacă vom lua măsuri împreună, se poate. Putem face și din România o țară exact așa cum ne-o dorim. (…) Am prieteni care au fost foarte dezamăgiți de situația politică de la noi. Știu prin ce am trecut și mi-au fost aproape tot timpul după accident, însă au rămas cu un gust amar și nu vor să iasă la vot. Fac apel la ei, spunându-le că pentru mine contează, pentru copiii lor va conta, pentru a îndrepta toate neregulile din sistem. Contează să îți exprimi dreptul la vot. (…) Chiar dacă situația prin care am trecut m-a lăsat cu o singură mână, mâna dreaptă, o voi folosi pentru a vota. Mergeți la vot”, ne spune Tedy în acest video.

Alături de Tedy, în video, mai apar și alți supraviețuitori de la Colectiv, printre care Alex Plîngu, Flavia Lupu, Cătălin Scânteie și alții, toți cu mesaje cutremurătoare, înduioșătoare și cu aceeași rugăminte: ”Împreună rezistăm. Împreună votăm.”

Vă invităm să urmăriți clipul complet al supraviețuitorilor de la Colectiv preluat de pe canalul YouTube a lui Constantin Andrei.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI