VIDEO | Un șofer din România, a cărui mașină a luat foc, a intrat într-o benzinărie pentru a stinge flăcările

Angajații unei benzinării din Giurgiu au trecut prin momente de groază după ce au văzut un șofer intrând în incinta stației de alimentare cu un autoturism în flăcări, riscând astfel să producă o tragedie de proporții. Din fericire, intervenția promptă a angajaților de la benzinărie a împiedicat acest lucru, relatează televiziunea Antena 3.

Din primele informații reiese că incidentul s-a petrecut pe DN5 din Giurgiu unde un șofer s-a trezit din senin că mașina sa a luat foc. Fără să stea prea mult pe gânduri însă, bărbatul aflat la volan a intrat cu autoturismul incendiat într-o stație PECO, în speranța că va fi ajutat de cineva de acolo să stingă focul.

Panicați, angajații benzinăriei au intervenit imediat cu mai multe butelii de stingere a incendiilor, care fac parte din dotarea stației de alimentare cu combustibil, și au stins flăcările în câteva minute, salvând astfel situația.

La fața locului au intervenit apoi pompierii, dar și agenții de poliție, pentru a investiga cauzele care au dus la izbucnirea incendiului.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Potrivit sursei citate, în România s-au înregistrat recent temperaturi de până la 42 de grade Celsius la umbră, iar în cazul mașinilor mai vechi sau care au diferite defecțiuni, incendiile pot fi iscate foarte ușor în aceste condiții.