Wizz Air anulează mai multe zboruri între Italia și România în perioada următoare reducând frecvența săptămânală

Compania aeriană Wizz Air a anunțat astăzi că reduce frecvența zborurilor care pleacă din România spre Italia în perioada imediat următoare ca urmare a epidemiei de coronavirus. Zborurile vor fi reduse din acest motiv cu 60%, se arată într-un comunicat al companiei.

Perioada afectată de aceste anulări va fi între 11 martie și 2 aprilie, urmând ca din 3 aprilie frecvența normală a curselor săptămânale să fie reluată. Potrivit celor relatate de companie, clienții care au rezervat deja bilete în această perioadă și li s-a anulat cursa vor fi anunțați cu cel puțin 14 zile înainte și li se va oferi o alternativă de zbor pe alte rute într-una din cele mai apropiate date posibile de cea în care a avut loc anularea. Cei care au efectuat rezervările direct de pe site-ul Wizz Air vor putea beneficia fie de modificarea gratuită a rezervării pentru o altă dată, fie de rambursarea integrală a banilor achitaţi sau 120% din suma plătită sub formă de credit care poate fi cheltuit pentru viitoare rezervări tot prin site-ul companiei.

Mai jos vă prezentăm lista cu rutele pentru care va fi redus numărul de curse săptămânale Wizz Air, precum și perioada corespunzătoare:

@rotalianul