Wizz Air: zboruri noi cu plecare din Italia spre 3 mari orașe din România începând cu luna iulie

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa, și-a anunțat cea de-a 43-a bază, la Roma, împreună cu cel mai ridicat număr de rute anunțate vreodată în același timp. Compania aeriană va aloca 4 aeronave Airbus 321neo aeroportului
Roma-Fiumicino în iulie 2021. Cele 32 de noi rute către 19 țări, printre care și România, vor suplimenta cele 25 de rute deja operate din Roma-Fiumicino și Roma-Ciampino.

Așadar, începând din luna iulie 2021, Wizz Air va opera trei rute noi spre România de la Aeroportul Fiumicino din Roma: la Constanța, Satu Mare și Târgu Mureș.

Roma Fiumicino – Târgu Mureș: zborurile vor fi organizate în zilele de marți, joi și sâmbătă, începând de la data de 1 iulie 2021.

Roma Fiumicino – Constanța: în zilele de luni și vineri, începând de la data de 2 iulie 2021.

Roma Fiumicino – Satu Mare: în zilele de marți și sâmbătă, începând de la data de 17 iulie 2021.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„După zborurile spre Londra, Paris, Frankfurt și München, cu această destinație către Roma se va împlini visul multor sătmăreni. Județul Satu Mare se dezvoltă, capitalele Europei de Vest devin din ce în ce mai ușor accesibile, ceea ce contribuie nu doar la o dezvoltare economică, ci și la o mai ușoară păstrare a legăturii cu familiile românilor care lucrează în străinătate”, afirmă Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mare.

Prețurile biletelor încep de la 25 de euro, iar pentru călătorii care au abonamente Wizzair tarifele încep de la 15 euro.

Wizz Air lansează programul italian Wizz Air Discount Club. Cele 12 luni ca membru oferă călătorilor o reducere garantată de la prețul biletelor pentru toate zborurile locale italiene Wizz Air de peste 14.99 euro, precum și o reducere de 2 euro pentru WIZZ Priority (în limita disponibilității). Abonamentul local Wizz Air Discount Club începe de la doar 19.99 euro pe an.

@rotalianul